ΖΩΔΙΑ

25/2: Βάλτε τις εμπνεύσεις σας σε δημιουργικό καλούπι- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2022

25/2: Βάλτε τις εμπνεύσεις σας σε δημιουργικό καλούπι- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι κύριες δυναμικές της ημέρας είναι η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ουρανό και η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω το απόγευμα. Δώστε σημασία σε ότι αντικειμενικά έχει περιθώρια βελτίωσης και βάλτε τις εμπνεύσεις σας σε ένα δημιουργικό καλούπι. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα, κυρίως μέχρι το απόγευμα δώστε χώρο στις σκέψεις σας και αφήστε τις να σας ταξιδέψουν σε μέρη τα οποία ακόμη δεν έχουν εξερευνηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με του Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα σήμερα ή να νιώσετε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που επιθυμείτε αλλά για κάποιον λόγο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέχρι νωρίς το απόγευμα ενδέχεται σχέσεις και συνεργασίες να είναι στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να αναλάβουν δράσεις χωρίς να τις έχετε φιλτράρει μέσα από αντικειμενικά κριτήρια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ενδέχεται σήμερα να νιώσετε έντονα την ανάγκη να προβείτε σε δράσεις οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμη οργανωθεί σωστά ή κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, από το απόγευμα και μετά οι πλανητικές δυναμικές θα είναι περισσότερο βοηθητικές προς εσάς ανεξάρτητα τον τομέα που θέλετε να ασχοληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στο επίκεντρο σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, επαφές και σχέσεις με άτομα στο οικείο ή συγγενικό σας περιβάλλον καλό θα είναι να αποφευχθούν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι νωρίς το απόγευμα σας φορτίζει με ενέργεια οπότε έχετε την εύνοια να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από το απόγευμα και μετά αλλάζει το σκηνικό της ημέρας δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είστε στο επίκεντρο των γεγονότων μιας και η κύρια όψη της ημέρας μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού σας επηρεάζει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται με άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.