ΖΩΔΙΑ

27/2: Ώθηση για οτιδήποτε έχει γερά θεμέλια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Φεβρουαρίου 2022

27/2: Ώθηση για οτιδήποτε έχει γερά θεμέλια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με Αφροδίτη/Άρη και Πλούτωνα ανεβάζουν την θερμοκρασία και την ενέργεια της ημέρας, δίνοντας την ώθηση για δράσεις σε κάτι που έχει γερά θεμέλια και περιθώριο επέκτασης. Η σκληρή δουλειά είναι το εργαλείο το οποίο μπορεί να απογειώσει αυτή τη στιγμή μία επιθυμία σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενικό υπόβαθρο παρά σε λόγια του αέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ ευνοϊκή ημέρα για εσάς αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εκφράζει και πηγάζει μέσα από την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί να έχετε την δυνατότητα και την ικανότητα να εστιάσετε και να δουλέψετε προς μία κατεύθυνση ωστόσο για να φέρετε αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια σχετική ανησυχία ή φόβοι για το αβέβαιο αποτέλεσμα μπορεί να σας κρατήσουν πίσω από μία φιλοδοξία σας αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα έχετε την αντοχή και τον ενθουσιασμό να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι ενεργό στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι ευκαιρίες έρχονται αλλά δεν θα είναι επ’ αόριστο διαθέσιμες γιαυτό δράστε όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, όσο και αν νιώθετε σήμερα πως όλα είναι εναντίον σας δεν είναι αντικειμενικά αληθινό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα αν κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τον ρυθμό που θα περιμένανε αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναπτύσσονται ή δεν εξελίσσονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανυπομονησία σας είναι κατανοητή αλλά δεν θα είναι χρήσιμη αν την αφήσετε να πάρει τα ηνία στις δράσεις σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κάντε τα βήματα που νιώθετε πως πρέπει να γίνουν αυτή τη στιγμή χωρίς να σας νοιάζει τί θα σκεφτούν ή τί θα πουν οι άλλοι γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει ιδιαίτερη δυναμική για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά προς τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια μικρή ώθηση από τους γύρω μπορεί να έρχεται αυτή τη στιγμή αλλά την κύρια δουλειά πρέπει να την κάνετε εσείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.