ΖΩΔΙΑ

28/2: Συναισθηματική αστάθεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Φεβρουαρίου 2022

28/2: Συναισθηματική αστάθεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, μαζί με τον Ερμή/Κρόνο συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της με τον Ουρανό ενδέχεται να δημιουργήσουν συναισθηματική αστάθεια. Η ανάγκη να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, το πείσμα αλλά και η διαισθητική μας φύση θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, κοινωνικά θέματα ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα σας απασχολεί και θα πάρει αρκετή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ψυχικές φορτίσεις μπορεί να οδηγούν τα βήματά σας γιαυτό καλό θα είναι να είστε όσο γίνεται περισσότερο συνειδητή/ός με τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας ειδικά αν έχετε σκοπό να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δύσκολη ημέρα για δράσεις τις οποίες δεν έχετε οργανώσει κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση ή ένα εγχείρημα στην καθημερινή σας ρουτίνα παίρνει ενέργεια και χρόνο σήμερα από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν παρόλο τις δυσκολίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή επαφές οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας κρατήσουν πίσω με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη από άλλες ημέρες γιαυτό πράξτε ανάλογα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προχωρήστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση αποφεύγοντας όμως οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές πλανητικές δυναμικές στο ζώδιό σας σήμερα ανεβάζουν τους παλμούς και σας ωθούν να γίνετε περισσότερο δραστήριες/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται οι δυνάμεις σας να είναι λίγο πεσμένες γιαυτό αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν ενέργεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.