ΖΩΔΙΑ

01/3: Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Φεβρουαρίου 2022

01/3: Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ας αναλογιστούμε τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα και ας δούμε με ποίον τρόπο μπορούμε να εμπεριέχουμε παραγωγικά την εμπειρία που έχει αποκτηθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε σκέψεις σας βάζουν οι πλανητικές δυναμικές σχετικά με πράγματα τα οποία επιθυμείτε και δεν έχουν ακόμη κατακτηθεί. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μια νέα κατάσταση μπορεί να αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα σιγά σιγά για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η αυριανή Νέα Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα και σκοπούς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η ανάγκη σας να κινηθείτε σε ευχάριστες διαδρομές θα είναι έντονη και καλό θα είναι να την ικανοποιήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα είτε σε συνεργασία είτε μόνη/ος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η αυριανή Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα απέναντί σας επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι δημιουργικά και επεκτατικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Το ενεργειακό της ημέρας αλλάζει σταδιακά οπότε οτιδήποτε κάνετε σήμερα ενδέχεται να μην προχωρήσει όπως το θέλετε ή να μπείτε σε δίλλημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα έχετε την εύνοια να δείτε τα πράγματα από μία άλλη σκοπιά ή πιο σφαιρικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να σας ωθήσουν να λειτουργήσετε πιο άκαμπτα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας καλό θα είναι να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και οργάνωση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS