ΖΩΔΙΑ

2/03: Νέα Σελήνη στους Ιχθύες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

1 Μαρτίου 2022

2/03: Νέα Σελήνη στους Ιχθύες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στο ζώδιο των Ιχθύων. Η συμμετοχή του Δία ενισχύει την δυναμική της και μας ενθαρρύνει προς μια κατεύθυνση προσωπικής δημιουργικότητας, με αρωγό την διαίσθησή μας, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων που είναι γύρω μας. Ωστόσο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει έντονα πάθη αλλά και ακραίες συμπεριφορές μπροστά στην κατάκτηση ενός στόχου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ενθάρρυνση και η παρότρυνση θα υπάρχουν με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας φέρνει στο επίκεντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικούς στόχους και επιθυμίες ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας βοηθά και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με μία φιλοσοφική προσέγγιση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μαζί με την Νέα Σελήνη τους Ιχθύες έρχονται και αλλαγές οι οποίες σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε ακόμη περισσότερο με τα τρέχοντα, την εργασία σας ή μια δραστηριότητα η οποία ανήκει στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί ο δρόμος με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα στην παρούσα φάση λόγω των υπόλοιπων δυναμικών ωστόσο εξαρτάται από εσάς πως θα το χειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, έναν αέρα αναζωογόνησης σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον σας φέρνει η Νέα Σελήνη μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και ευκαιρίες να πάρετε χαρά μέσα από αυτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε επικοινωνιακά ζητήματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας εστιάζει την δυναμική της η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνοντάς σας πιο κοντά με ότι μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει αλλά κυρίως να σας γαληνέψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες οι αξίες σας έρχονται στην πρώτη γραμμή, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει τα χρώματα και τα πινέλα να δημιουργήσετε τα δικά σας όνειρα και προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.