ΖΩΔΙΑ

4/3: Εντείνεται η δυναμική της ημέρας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Μαρτίου 2022

4/3: Εντείνεται η δυναμική της ημέρας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Κριού δίνοντας την ώθηση να προβούμε μπροστά προς την εκπλήρωση επιθυμιών. Η σύνοδος του Πλούτωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη είναι ακόμη ενεργή εντείνοντας την δυναμική της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μπορεί η Σελήνη στο ζώδιο σας να ενισχύει την ενέργειά σας φορτίζοντας σας με αντοχή αλλά το υπόλοιπο πλανητικό δυναμικό σας ζητά να προχωρήσετε με σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να προχωρήσετε προσεκτικά σκεπτόμενη/ος την κάθε σας κίνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή και η ανάγκη να τις μοιραστείτε με αγαπημένους ανθρώπους ή άτομα που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα θα είναι έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο από το πρόγραμμά σας ή να τραβήξει αρκετή από την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ανεξάρτητα από το πόσο καλά θα οργανώσετε το πρόγραμμά σας, θα νιώθετε πως κάτι υπολείπεται να γίνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε τις κινήσεις σας με ηρεμία, οργάνωση και να υπολογίζετε τον αστάθμιστο παράγοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους, φίλους ή συνεργάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το πρόγραμμα που έχετε για σήμερα ή το πώς θα εξελιχθεί μπορεί να σας φορτίσει ή να νιώσετε πως δεν προχωρά όπως θα επιθυμούσατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι πλανητικές δυναμικές σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία με την διευθέτηση ή την ολοκλήρωσή τους θα σας δώσουν χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, όσο περνά η ημέρα μπορεί να νιώσετε ένα αίσθημα κόπωσης είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, από μεθαύριο ξεκινά μία νέα συνθήκη για εσάς μιας και Αφροδίτη με τον Άρη θα αρχίσουν το ταξίδι τους στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οικονομικά ζητήματα καλύτερα να τα αποφύγετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.