ΖΩΔΙΑ

08/03: Αξιολογήστε αξίες και πεποιθήσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Μαρτίου 2022

08/03: Αξιολογήστε αξίες και πεποιθήσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και κυρίως την ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσουμε μια περισσότερο σταθερή δομή στο σήμερα της ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ότι έχει αξία για εσάς μέσα από απλές χειρονομίες και απλά λόγια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με τον Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθούν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια εσωτερική διεργασία θα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πιο βαθιά τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ακούσετε και να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να αναλωθείτε σε άσκοπα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να στοχεύσετε καλύτερα για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε την ευχέρεια να στηρίξετε τα επιχειρήματά σας με πράξεις και αντικειμενικότητα. Διεκδικήστε αυτό που σας ανήκει και σας αξίζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται μέσα από καταστάσεις ή συζητήσεις να έρθετε σε επαφή με μία επιθυμία την οποία για κάποιους λόγους έχετε αφήσει πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε είτε σε συναισθηματικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο να δείτε που βρίσκεστε σε σχέση με μία σας φιλοδοξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση σήμερα των αναγκών τόσο των ανθρώπων γύρω σας όσο και των δικών σας είναι το κλειδί για να προχωρήσει παραγωγικά η ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει αρκετή δημιουργική ενέργεια αυτή τη στιγμή η οποία μπορείτε να την διοχετεύσετε παραγωγικά σε μία δραστηριότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μία κατάσταση στην ιδιωτική ή την οικογενειακή σας ζωή ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Δώστε χώρο και χρόνο πριν βγάλετε συμπεράσματα και καταλήξετε σε αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κάποια πράγματα για εσάς δεν είναι διαπραγματεύσιμα και αυτό σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να το πείτε ή να το δείξετε στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS