ΖΩΔΙΑ

9/3: Ημέρα διαπραγματεύσεων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Μαρτίου 2022

9/3: Ημέρα διαπραγματεύσεων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μας ωθούν να βάλουμε τις σκέψεις μας σε πλαίσιο και να δούμε με ποίον τρόπο μπορούμε να κερδίσουμε τα μέγιστα μέσα από τις δράσεις μας, την επικοινωνία και τις συναναστροφές μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε σήμερα θα έχουν μεγαλύτερη απήχηση αν τα εκφράσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι ικανότητες και τα ταλέντα σας σήμερα μπορούν να σας οδηγήσουν προς μία κατεύθυνση από την οποία μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το θάρρος και η προθυμία δεν θα σας λείψουν σήμερα και θα κινηθείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες ικανοποιούν τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, κάποιες φορές, όπως θα τύχει στην σημερινή ημέρα, δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί άμεση λύση σε κάτι που προκύπτει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι μια καλή ημέρα να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι το οποίο χρειάζεται συνεργασία και αλληλεγγύη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο καλύτερος τρόπος να περάσετε τα μηνύματά σας και να κάνετε τους γύρω σας να σας ακούσουν είναι μέσα από απτά παραδείγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε μέσω μιας περισσότερο φιλοσοφικής προσέγγισης να ρίξετε φως σε μία κατάσταση που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ της αλήθειας που γνωρίζετε και της αλήθεια που αντέχουν να ακούσουν οι άλλοι γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, το να δώσετε προτεραιότητες από την αρχή της ημέρας, θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σήμερα ώστε να είστε παραγωγική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, όπου βλέπετε πως υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές και δυνατότητες μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επιδεξιότητα είναι η πιο χρήσιμη ιδιότητα σήμερα για να προχωρήσετε σκέψεις και σχέδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν νιώσετε σήμερα πως θέλετε να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας, να το κάνετε, χωρίς δισταγμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.