ΖΩΔΙΑ

11/3: Μην αφήσετε την ευαισθησία σας να σας παρασύρει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Μαρτίου 2022

11/3: Μην αφήσετε την ευαισθησία σας να σας παρασύρει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος πλησιάζει τον Ποσειδώνα και η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Ένας συνδυασμός ο οποίος κινητοποιεί την ευαισθησία και την αλληλεγγύη εντονότερα αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα πέπλο πάνω από τις καταστάσεις, απομακρύνοντας μας από την πραγματικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, προσωπικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και για τις επόμενες 2 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα και για τις επόμενες 2 ημέρες θα είναι καλή και θα μπορέσετε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε εκτός οικονομικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές δίνουν την απαραίτητη ώθηση που θέλετε για να εκφράσετε αυτό που πρεσβεύετε με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες επιθυμίες σας βάζουν σε σκέψεις σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μία κατάσταση στον επαγγελματικό και εργασιακό σας χώρο σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες ενδέχεται να πάρει αρκετό χρόνο από το πρόγραμμά σας ή τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η σημερινή ημέρα καθώς και το Σαββατοκύριακο για δράσεις οι οποίες φιλτράρονται από την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με σχέσεις και επαφές με ανθρώπους στο στενό σας περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι επαφές με τους ανθρώπους γύρω σας μπορεί να είναι παραγωγικές και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε αλλά θα πρέπει να γίνει με τον κατάλληλο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα αξιών είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να τα βάλετε σε δημιουργικό κανάλι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή και το Σαββατοκύριακο για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε και πηγάζει από την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.