ΖΩΔΙΑ

14/03: Κάτι κρυφό έρχεται στο φως - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Μαρτίου 2022

14/03: Κάτι κρυφό έρχεται στο φως - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μπορεί να μας γεμίζει με τόλμη αλλά απέναντι από τον Άρη ενδέχεται να κινητοποιήσει έντονες δυναμικές.

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μπορεί να μας γεμίζει με τόλμη αλλά απέναντι από τον Άρη ενδέχεται να κινητοποιήσει έντονες δυναμικές. Η συμμετοχή του Ουρανού βοηθά να έρθει κάτι «κρυφό» στην επιφάνεια, είτε ως γεγονός είτε ως πρόθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ένα άλυτο οικονομικό ή θέμα αξιών ζήτημα ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια προς περαιτέρω διερεύνηση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σχετικά με αποφάσεις που παίρνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να αφεθείτε στη ροή και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα θα πρέπει να τα εξετάσετε με προσοχή χωρίς παρορμητισμούς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με οποιοδήποτε κόστος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωπη/ος.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μην αφήσετε άλλους να πάρουν τα ηνία μίας κατάστασης η οποία είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δύσκολη ημέρα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα τα οποία απαιτούν κυρίως ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα κάτι μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σας και ενδέχεται να βγει σε καλό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα βάζοντάς σας πιθανά σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οποιαδήποτε σύνδεση σήμερα και συνεργασία με άλλους ανθρώπους καλό θα είναι να την πραγματοποιήσετε με ευέλικτη στάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει νέες ιδέες και σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν και ειδικά σήμερα σε τομείς όπως η εργασία σας και η καθημερινή σας ρουτίνα σας.. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.