ΖΩΔΙΑ

15/3: Μια αίσθηση ακαμψίας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Μαρτίου 2022

15/3: Μια αίσθηση ακαμψίας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης σήμερα με τους Κρόνο/Ποσειδώνα και Ήλιο ενδέχεται να δυσκολέψει το πρόγραμμά μας. Καλό θα είναι να είμαστε όσο περισσότερο ευέλικτοι είναι δυνατόν ειδικά όσο προχωρά η ημέρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας μόνο εκεί που η χαρά θα είναι μέρος της διαδικασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή προς διερεύνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας σήμερα αλλά καλό θα είναι να μην απογοητευτείτε αν οι άλλοι δεν ανταποκριθούν απόλυτα σε αυτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να πάρετε χαρά και κυρίως να νιώσετε ασφαλής ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας απέναντι από τον Κρόνο και με την Πανσέληνο να πλησιάζει ενδέχεται να φουντώσει τα συναισθήματά σας καθώς και τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, λίγο πριν την Πανσέληνο στο ζώδιό σας μεθαύριο, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε με ποίον τρόπο θα οργανώσετε σωστά τα πράγματα και τις υποθέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε αλλά δεν είναι σίγουρο πως έχετε βρει ακόμη τον σωστό και καταλληλότερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε προσεκτικά και προσπαθήστε να είστε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται άλλα να θέλετε να κάνετε και άλλα να πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ασχοληθείτε με ότι θελήσετε ή έχετε προγραμματίσει αρκεί να λειτουργήσετε όσο αυτόνομα γίνεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει σε επαφή με ανάγκες που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς ή για μία δραστηριότητα η οποία είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.