ΖΩΔΙΑ

16/3: Βάλτε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Μαρτίου 2022

16/3: Βάλτε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μας προετοιμάζουν για την ερχόμενη Πανσέληνo. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μας βοηθά να βάλουμε σε τάξη σκέψεις, καταστάσεις, ακόμη και συναισθήματα που νιώθουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα καθώς και τις επόμενες 2 ημέρες δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είναι ανοιχτές στην καθημερινή σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα η επιθυμία θα είναι η κινητήριος σας δύναμη και θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, κάποια πράγματα μπορεί να τα νιώθετε βαρετά σήμερα αλλά θα είναι σημαντικό να τα διεκπεραιώσετε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι συζητήσεις σήμερα θα μπορούσαν να ξεδιαλύνουν τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα έρχεστε σε επαφή με τις πραγματικές σας αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο, με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάτι χρήσιμο μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας είτε με έργα είτε και μόνο με την παρουσία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις, σκέψεις, δεδομένα τα οποία θέλουν από εσάς ενέργεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες σας θέλουν να ταυτιστείτε περισσότερο με την ένωση και όχι με την διαίρεση ειδικά σε καταστάσεις που αφορούν ομάδες ατόμων και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δεν είναι σίγουρο αν σήμερα θα υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή από μόνη/ος σας θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, «η αντοχή είναι η υπομονή συγκεντρωμένη» έχει αναφέρει ο φιλόσοφος Thomas Carlyle και αυτό κολλάει γάντι στην σημερινή ημέρα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα φαίνεται να εξαρτάται από εσάς το πώς θα κυλήσει το πρόγραμμά σας παρά από εξωτερικές παρεμβάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε κινείται στην σφαίρα των σχέσεων και των συνεργασιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.