ΖΩΔΙΑ

18/3: Πανσέληνος στον Άξονα Παρθένου/ Ιχθύων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Μαρτίου 2022

18/3: Πανσέληνος στον Άξονα Παρθένου/ Ιχθύων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων και ο σκοπός της είναι να μας βοηθήσει μέσα από εσωτερικές διεργασίες και εξωτερικά γεγονότα να μπορέσουμε να προσθέσουμε την πρακτικότητα στην καθημερινή μας ζωή. Να μας δείξει πώς μπορούμε μέσα από ενήλικες καθημερινές δράσεις να προσεγγίσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, είναι αρκετές ημέρες που η καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έχει έρθει στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργικές διεξόδους φέρνει μαζί της η σημερινή Πανσέληνος για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να τοποθετηθείτε πιο σωστά και να βάλετε τα πράγματα στην σειρά η οποία θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ισορροπία σε τομείς όπως η προσωπική σας ζωή, το σπίτι και η οικογένειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά μέσα από τις δικές σας σκέψεις και την ανταλλαγή πληροφοριών να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στόχο τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας βάζει η σημερινή Πανσέληνος με σκοπό να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ασφαλής και σίγουρη/ος είτε σε συναισθηματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε σας έχει κρατήσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο το προηγούμενο διάστημα ήρθε η στιγμή να αλλάξει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτό που σας ζητά και παράλληλα σας βοηθά η σημερινή Πανσέληνος να αναπτύξετε είναι η υπομονή και η επιμονή στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι ακράδαντοι στόχοι και η δεκτικότητά σας στην αλλαγή υπόσχονται την επιτυχία, σας θυμίζει η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, να επιμείνετε στον στόχο σας με υπομονή σας λέει η σημερινή Πανσέληνος ακόμη και στην περίπτωση που χρειάζεται να αλλάξουν ισορροπίες και δομές στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις αυτή την περίοδο είναι το σημαντικότερο μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος εστιάζει σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα και ενδέχεται να μην είναι τόσο ευχάριστη αυτή η διαδικασία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, απέναντι από το ζώδιό σας κινείται η σημερινή Πανσέληνος φωτίζοντας τομείς όπου η συνεργασία και συνδέσεις κάθε είδους επιδρούν στα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.