ΖΩΔΙΑ

19/3: Ασχοληθείτε με κάτι ποιοτικό σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Μαρτίου 2022

19/3: Ασχοληθείτε με κάτι ποιοτικό σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα μας προτρέπει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και οτιδήποτε μπορεί να ομορφύνει περισσότερο την καθημερινή μας ζωή. Λόγω του Ήλιο σε κενό πορείας, στο ζώδιο των Ιχθύων καλό θα είναι σημαντικές αποφάσεις ή δράσεις να γίνουν από αύριο και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα ασχολείστε κυρίως με ζητήματα τα οποία σας συνδέουν με άλλους ανθρώπους είτε βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας είτε στον εργασιακό σας χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ευκαιρίες δίνονται σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εργασία σας ή την καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά και να σας εμπνεύσει σήμερα θα πρέπει να του δώσετε προτεραιότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε πράγματα τα οποία θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να νιώθετε πως τα πράγματα δεν κυλούν όσο γρήγορα θα θέλατε και ενδέχεται να μην έχετε άδικο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί να είστε κατάλληλα προετοιμασμένη/ος για πράγματα που έχουν προκύψει ωστόσο πάντα θα πρέπει να έχετε κατά νου τον αστάθμιστο παράγοντα ο οποίος μπορεί να αλλάξει την ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας ακόμη και με την εμφάνισή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με ότι και αν ασχοληθείτε σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και ιδιαίτερα έξυπνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, νιώθετε και εσείς η ίδια/ο ίδιος πως η κοινωνικοποίησή σας με όποια έννοια της δίνετε εσείς προσωπικά, είναι σημαντική αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αξιοποιήστε σκέψεις και σχέδια που αφορούν κυρίως επαγγελματικά ζητήματα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη σας να προχωρήσετε, να επεκταθείτε και γενικότερα να κινήσετε τα νήματα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα αλλά η ενέργεια δεν είναι όσο βοηθητική θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσπαθήστε σήμερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα λειτουργήσουν εξισορροπητικά με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.