ΖΩΔΙΑ

H εποχή του Κριού είναι εδώ και αυτά τα ζώδια δε θα την ευχαριστηθούν


JTeam

20 Μαρτίου 2022

H εποχή του Κριού είναι εδώ και αυτά τα ζώδια δε θα την ευχαριστηθούν
Tiko Giorgadze on Unsplash
Για κάποιους, η εποχή του Κριού θα είναι λυτρωτική. Για τους παρακάτω, όχι

Σήμερα το απόγευμα ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό και, ακριβώς όπως το ζώδιο, έτσι κι εκείνη προβλέπεται φλογερή. Αν νιώθουμε πως το 2022 δεν ξεκίνησε καλά, πως όλα μας πηγαίνουν στραβά και τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας, τώρα θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας, λίγο πιο γερά.

Από τις 20 Μαρτίου ως τις 19 Απριλίου, την εποχή του Κριού, θα νιώσουμε πανίσχυροι, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, θα πιστέψουμε στον εαυτό μας και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Κάποιοι θα τα καταφέρουμε – όχι όλοι, όμως. Τα παρακάτω ζώδια θα δυσκολευτούν, καθένα για τους δικούς του λόγους. Αν ανήκετε σε αυτά, η σκέψη μας είναι μαζί σας.

Ταύρος

Υπομονετικοί και σταθεροί χαρακτήρες, οι Ταύροι θα περάσουν καλά, όμως θα χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω. Η ζωή τους θα παραμείνει στάσιμη, με ελάχιστες εξελίξεις – ας πάρουν αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστούν και να βρουν τον εαυτό τους. Είναι η καλύτερη στιγμή να φροντίσουν την ψυχική τους υγεία, να επικεντρωθούν σε όσα τους γεμίζουν πραγματικά και να δώσουν προτεραιότητα στον εσωτερικό τους κόσμο.

Παρθένος

Το εαρινό ηλιοστάσιο θα βοηθήσει τους Παρθένους να καταλάβουν πως ήρθε η στιγμή να θέσουν υγιή όρια και να δουν πως, μερικές φορές, τα προβλήματα των άλλων δεν τους αφορούν. Δεν πρέπει να προσπαθούν να τα διορθώσουν, δεν είναι ανάγκη να βοηθούν. Ας έχουν στον νου τους πως καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.

Σκορπιός

Καθώς ο Ήλιος περνά από τον έκτο οίκο τους, οι Σκορπιοί θα πιεστούν. Θα χρειαστεί να προσαρμόσουν τις καθημερινές τους συνήθειες, τη δουλειά, τη ρουτίνα τους, προκειμένου να βρουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που τόσο αναζητούν. Ας μην αυτομαστιγώνονται – όλα θα πάνε καλά, στο τέλος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS