ΖΩΔΙΑ

23/3: Η λογική θα πρέπει να επικρατήσει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Μαρτίου 2022

23/3: Η λογική θα πρέπει να επικρατήσει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής πλησιάζει τον Ποσειδώνα και η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη. Μία ημέρα κατά την οποία η λογική θα πρέπει να επικρατήσει και να αποφύγετε επαφές με άτομα τα οποία μπορεί να σας βάλουν σε σύγχυση με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, δώστε σημασία σε αυτό που νιώθετε και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας θα παρακινούν τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά ή επαγγελματικά και να έχετε μία καλή επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα νέες ιδέες έρχονται και πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για κάτι που αφορά κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δημιουργική ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γεμίζει την καρδιά σας και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα σήμερα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν έχει οργανωθεί σωστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει ανοίγοντας ορίζοντες και νέες προοπτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να επεκτείνετε και να μεγαλώσετε κάτι που θεωρείτε δικό σας δημιούργημα θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε μία διαφορετική στάση απέναντι στα γεγονότα αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι τόσο βοηθητικά αν αφεθείτε στη ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά και δημιουργικά με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έρχεστε σε επαφή περισσότερο με αξίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσάς στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σήμερα ανοίγει μπροστά σας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.