ΖΩΔΙΑ

24/3: Ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Μαρτίου 2022

24/3: Ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε και να κρατήσουμε μία διαφορετική στάση απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις. Η ευέλικτη στάση μπορεί να μας τοποθετήσει εκ νέου, σε μία θέση η οποία θα μπορούσε να μας οδηγήσει πιο εύκολα στον στόχο που έχουμε βάλει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά ποία από τις διαδρομές που μπορείτε να κάνετε φέρνει τις περισσότερες απολαβές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σωστή οργάνωση και η υπομονή πάντα μας ανταμείβουν στον χρόνο και σήμερα χρειάζεται να είστε συντονισμένη/ος προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα ή νιώθετε πως σας βαραίνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προβείτε σε τακτοποιήσεις κυρίως εξωτερικών θεμάτων όπως η εργασία σας και δραστηριότητες που είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν χαρά και σας ξεκουράζουν ψυχικά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά και σε εκκρεμότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα αν οι υποχρεώσεις σήμερα σας το επιτρέπουν ή όχι καλό θα είναι να κάνετε και κάτι για εσάς, κάτι το οποίο θα σας χαλαρώσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μέσω καταστάσεων και γεγονότων έρχεστε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και κυρίως με την χαρά που πρέπει να νιώθετε μετά από μία επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας γεμίζει με θάρρος αλλά ενδέχεται να είστε περισσότερο ανυπόμονη/ος σχετικά με κάτι που θέλετε να ολοκληρώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι αποσπάσεις ενδέχεται να είναι αρκετές σήμερα και εσείς θα πρέπει να δείξετε τον σταθερό σας χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το να είστε αισιόδοξη/ος είναι μια προσωπική υπόθεση και επιλογή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι πολύ καλή στιγμή για δράσεις τις οποίες δεν έχετε οργανώσει κατάλληλα ή εσείς για κάποιον λόγο δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.