ΖΩΔΙΑ

26/3: Επικεντρωθείτε σε σημαντικά πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Μαρτίου 2022

26/3: Επικεντρωθείτε σε σημαντικά πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω μας ωθεί να ασχοληθούμε με προσωπικές ανάγκες και πράγματα τα οποία έχουν ουσία. Ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων οπότε οποιαδήποτε απόφαση ή σημαντική δράση καλύτερα να γίνει από αύριο και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, επαγγελματικά ζητήματα και βήματα που θέλετε να κάνετε είναι στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και τονώνουν την αισιοδοξία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείτε με ότι σας φορτίσει λιγότερο και σας ηρεμεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα μέσα από τις πλανητικές δυναμικές να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα και πως όλα τα πράγματα συνδέονται με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε να εδραιωθείτε στο περιβάλλον που ζείτε ή εργάζεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, καλή ημέρα αν θελήσετε να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και σας ανεβάζουν ψυχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επιμονή σε κάτι που θέλετε, βοηθά στον στόχο σας και σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που θα κατανοήσετε σε βάθος αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να επιμένετε σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ δύσκολο σήμερα κάτι ή κάποιος μπορεί να σας αποσπάσει από αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, πρακτικές λύσεις έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα, ακόμη και αν δεν είναι ορατό εξαρχής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να δώσετε σημασία και προτεραιότητα σε πράγματα τα οποία βοηθούν στην κοινωνικότητά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε πολύ χαλαρά το πρόγραμμά σας και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Είστε σε επαφή με ότι σας προβληματίζει και χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε δράσεις οι οποίες αφορούν προσωπικά σας ζητήματα είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.