ΖΩΔΙΑ

27/3: Ερμής στον Κριό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Μαρτίου 2022

27/3: Ερμής στον Κριό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Κριού και θα παραμείνει μέχρι 10 Απριλίου. Σε αυτή την θέση ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα ανοίξει δημιουργικούς δρόμους και θα μας φέρει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η γρήγορη σκέψη θα είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στον στόχο που έχουμε βάλει ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η «βιασύνη» φέρνει και λάθη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 10 Απριλίου σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ευκολότερα πρωτοβουλίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 10 Απριλίου θα αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για κάποιον λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέχρι 10 Απριλίου, ο Ερμής στον Κριό, θα προσθέτει γρηγοράδα στην σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, έντονη παρόρμηση θα δώσει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού σε εσάς και ότι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες και όνειρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί από το ζώδιό σας μέχρι 10 Απριλίου βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 10 Απριλίου πολλές ιδέες και σκέψεις θα έρθουν είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς την /τον ίδια/ίδιο οι οποίες θα στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας κυρίως. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού μέχρι 10 Απριλίου, δίνοντάς σας χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό θα κινητοποιήσει κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Κριό μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στην ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις φέρνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι 10 Απριλίου σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.