ΖΩΔΙΑ

30/3: Αναζωπύρωση της ελπίδας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Μαρτίου 2022

30/3: Αναζωπύρωση της ελπίδας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ένας κύκλος ετοιμάζεται να κλείσει με την Σελήνη στους Ιχθύες και λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Το πάντρεμά της με τον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνει μία ονειρική διάσταση (θα μπορούσε και πλάνη), αναζωπυρώνει την ελπίδα σχετικά με μία προσδοκία μας και μας ωθεί να ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις ή καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας βάλουν σε σύγχυση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα ήταν καλό, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας είναι όλα κατανοητά, να ακολουθήσετε την ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, κάτι μπορεί να καθυστερεί να ολοκληρωθεί ή εσείς να το νιώθετε έτσι, ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέσετε τα πράγματα ή τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να οραματιστείτε το μέλλον σας σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μία αίσθηση ασάφειας ή ανησυχίας μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα και να ψάχνετε τον ιδανικότερο τρόπο να το διαχειριστείτε σωστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα δοθούν ευκαιρίες μέσα από τις επαφές σας με τους ανθρώπους γύρω σας είτε όσο αφορά τα προσωπικά σας είτε τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας βάσει του χρονικού πλαισίου που σας δίνεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι καταστάσεις και οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς θα πρέπει ταυτόχρονα να αφιερώσετε χρόνο για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες παίρνοντας χαρά μέσα από δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οτιδήποτε προκύπτει σήμερα το οποία ζητά την συμμετοχή σας καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός να μην σπαταληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα παραμείνετε προσηλωμένη/ος στον στόχο σας και επικοινωνήστε τις ιδέες και σκέψεις σας ανεξάρτητα αν βρίσκετε ανταπόκριση ή όχι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορείτε να αφεθείτε στη ροή και να πάρετε χαρά από δραστηριότητες οι οποίες έχουν αξία για εσάς είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έχετε την εύνοια να αντιμετωπίσετε με τακτ και διπλωματία οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.