ΖΩΔΙΑ

31/3: Λίγο πριν την αυριανή νέα Σελήνη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Μαρτίου 2022

31/3: Λίγο πριν την αυριανή νέα Σελήνη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού αλλάζει το σκηνικό και μας προετοιμάζει για την αυριανή, πρωινή Νέα Σελήνη. Η ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν θα είναι έντονη αλλά θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 ημέρες πριν αποφασίσουμε να δράσουμε ή πάρουμε τελικές αποφάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δείτε τα πράγματα με συμβιβαστική διάθεση αν θέλετε να προχωρήσουν και να μην απομακρυνθείτε από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ζυγίστε τις καταστάσεις και επιλέξτε να δώσετε την ενέργειά σας στην αντικειμενικά πιο συμφέρουσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δείτε λίγο σήμερα και ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και ομάδες ανθρώπων, αν είστε μέλος κάποιας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σας θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία τα μεγάλα projects θα είναι έντονα στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα σταθείτε σε ότι πραγματικά είναι αναγκαίο και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ψάχνετε και θέλετε να ανακαλύψετε την «αλήθεια» με όποιο κόστος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε σας κρατάει στάσιμο, νιώθετε έντονα την ανάγκη, να το απομακρύνετε ή να αλλάξετε τις συνθήκες και τη σχέση σας μαζί του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κάποια πράγματα στην καθημερινή σας ζωή ή την εργασία σας έχουν πάρει τον δρόμο προς την τακτοποίησή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μία αίσθηση του ανικανοποίητου θα είναι αισθητή σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία και οι επαφές που κάνετε αυτή τη στιγμή με κάποιον τρόπο θα δώσουν μελλοντικά καρπούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κάποια σημάδια κούρασης έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται και πιθανά να χρειάζεται να κάνετε κάτι από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.