ΖΩΔΙΑ

1/4: Νέα Σελήνη στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Μαρτίου 2022

1/4: Νέα Σελήνη στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μαζί με τον Ερμή θα απελευθερώσει όλη την ενέργεια της μέσα στις επόμενες 28 ημέρες δίνοντάς μας στόχο και φλογερή ενέργεια για να τον πετύχουμε. Ωστόσο, η συμμετοχή του Χείρωνα μπορεί να μας φέρει σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες δεν μας είναι τόσο ευχάριστες και εκεί καλούμαστε να είμαστε ευέλικτοι, αποδεχόμενοι ότι δεν μπορούμε αντικειμενικά να αλλάξουμε στο σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική που χρειάζεστε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες για να προχωρήσετε καταστάσεις που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα χρειαστεί να δείξετε όλο το σθένος και την επιδεξιότητά σας μπροστά σε μία πρόκληση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορείτε να παραμείνετε σε μία γνώριμη οδό ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Κριό σας σπρώχνει να εξερευνήσετε νέα εδάφη, με νέες ιδέες και ανθρώπους δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας θέλει σε εγρήγορση προς την διεκδίκηση μίας επιθυμίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι ακόμη εντονότερη με την Νέα Σελήνη στον Κριό, δίνοντας ευκαιρίες για επέκταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται σε ένα σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται απέναντί σας αυξάνοντας την θέλησή σας για κάτι που αφορά κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως η δύναμή σας βρίσκεται στην θέληση και το πείσμα σας, κάτι που θα βοηθηθούν ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη στον Κριό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς μιας και θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με την θετική σας στάση και την αισιοδοξία σας, όπου έχει χαθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η δαπάνη του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, ωστόσο υπάρχουν κάποιες φορές κατά τις οποίες, αν αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο σε κάτι, ενδέχεται να σας ικανοποιήσει, ακόμη και αν δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα εστιάσει την δυναμική της τις επόμενες 28 ημέρες κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με την Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσετε εκ νέου αξίες, πεποιθήσεις και καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές προς τακτοποίηση αυτή την περίοδο. Το σθένος και η δυναμική θα υπάρξει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.