ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Κριό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο


JTeam

1 Απριλίου 2022

Νέα Σελήνη στον Κριό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Unsplash
Παρακάτω, θα δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη – αν ανήκετε σ’ αυτά, ετοιμαστείτε να περάσετε τέλεια

H εποχή του Κριού έχει μπει για τα καλά και η Νέα Σελήνη μας βάζει σε μία νέα, φλογερή πραγματικότητα. Θα νιώσουμε γενναίοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, με την ασταμάτητη ενέργεια του Κριού να μπαίνει στη καρδιά μας και να μας θυμίζει πως η ζωή είναι για να τη ζούμε, κι όχι να τη βλέπουμε να περνά από μπροστά μας. Επιτέλους, θα καταλάβουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο πιστεύαμε.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως όλα θα πάνε τέλεια – ίσως φοβηθούμε την αποτυχία, μπορεί να μείνουμε λίγο πίσω εξαιτίας μικρών ανασφαλειών. Ας έχουμε όμως στο μυαλό μας πως είναι προτιμότερο να αποτύχουμε χίλιες φορές, παρά να μην προσπαθήσουμε καθόλου.

Παρακάτω, θα δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη – αν ανήκετε σ’ αυτά, ετοιμαστείτε να περάσετε τέλεια.

Κριός

Οι Κριοί δυσκολεύτηκαν τον Μάρτιο, αμφισβήτησαν τον εαυτό τους. Τώρα, όλα αλλάζουν. Θα ξαναπιστέψουν στις δυνατότητές τους και, παρότι θα χρειαστεί να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, θα βγουν πιο ισχυροί. Θα αγκαλιάσουν τις ατέλειές τους και θα ηρεμήσουν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα αγγίξουν επιτέλους την επαγγελματική επιτυχία που ονειρεύονταν για καιρό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, να δώσουν προτεραιότητα στους στόχους τους και τον εαυτό τους. Αν αφήσουν πίσω τις προσδοκίες των άλλων, θα ανταμειφθούν.

Ζυγός

Η ερωτική ζωή των Ζυγών πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, το οποίο θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν πώς τους αρέσει να παίρνουν και να δίνουν αγάπη. Θα επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους και θα καταλάβουν πως τους αξίζει ένας άνθρωπος που θα τους επιβεβαιώνει κάθε στιγμή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αξίζουν χώρο και χρόνο, ειλικρινείς σχέσεις και αποδοχή. Ήρθε η ώρα να τα διεκδικήσουν και να πάψουν να υποτιμούν τον εαυτό τους. Θα νιώσουν αγάπη και θα έχουν κοντά τους ανθρώπους που χρειάζονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.