ΖΩΔΙΑ

3/4: Σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Απριλίου 2022

3/4: Σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα είναι στον Ταύρο μαζί με τον Ουρανό και ο Άρης πλησιάζει τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι αλλά η δυναμική ήδη είναι σε ισχύ. Δείτε τί είναι αυτό που χρειάζεται να επιμείνετε και τί είναι εκείνο το οποίο πρέπει να αφήσετε με ευελιξία αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα και αύριο δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικοί συνδυασμοί σήμερα ενδέχεται να σας έχουν σε αναβρασμό κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας μέσα από το επάγγελμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο αναβρασμός σε ψυχικό κυρίως επίπεδο θα είναι αισθητός σήμερα και αύριο ειδικά αν νιώθετε πως θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία εμποδίζονται με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να δεχθείτε προτάσεις και προσκλήσεις από το περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις γενικότερα σήμερα και αύριο θέλουν προσοχή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μία κατάσταση μπορεί να σας προβληματίσει ιδιαίτερα σήμερα και αύριο ωστόσο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να βάλετε τα πράγματα σε μία παραγωγική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα και αύριο ενδέχεται να είναι δυσκολότερο να βρείτε τον τρόπο να πάρετε προσωπική ικανοποίηση αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, θέματα σπιτιού και σχέσεων σήμερα και αύριο βρίσκονται στο επίκεντρο και εσείς καλείστε να δράσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση σήμερα και αύριο ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα ζητήματα που τρέχουν και είναι ανοιχτά σας απασχολούν αλλά είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη του νήματος.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το πάντρεμα του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την Σελήνη με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να ανεβάζουν τους ρυθμούς αλλά ανεβάζουν και το ρίσκο να κάνετε πράγματα δρώντας με μεγαλύτερο παρορμητισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι πολύ εύκολη ημέρα η σημερινή για δράσεις οι οποίες έχουν αρκετό φορτίο βάρους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.