ΖΩΔΙΑ

6/4: Νιώστε τη χαρά από μικρά πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Απριλίου 2022

6/4: Νιώστε τη χαρά από μικρά πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Δώστε χώρο σήμερα σε ότι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες με τους ανθρώπους δίπλα σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα τα μηνύματα και οι ιδέες που ανταλλάσετε με τους ανθρώπους γύρω σας είναι σημαντικά μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για οποιαδήποτε επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα έχετε την εύνοια και θα δοθεί η ευκαιρία να δείξετε με κάποιον τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και το σθένος να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και το κυριότερο σας ξεκουράζει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα ή ομάδες με τις οποίες είστε προσανατολισμένοι προς ένα κοινό στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να περάσετε τα μηνύματά και τις ιδέες σας είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κάντε τους άλλους σήμερα να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και λειτουργείστε μεσολαβητικά όπου αυτό θα βοηθήσει να κρατηθούν απαραίτητες ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι έξυπνες κινήσεις και η ευελιξία μπορούν να σας οδηγήσουν στον δρόμο που θέλετε χωρίς κόπο αλλά με τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας σήμερα και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας ή τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε ευκολότερα να πάρετε πρωτοβουλίες για κάτι που σας ενδιαφέρει να ολοκληρώσετε και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να συμβεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χαλαρώστε και ελάτε σε επαφή με καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι/ες σας χαλαρώνουν και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού τα οποία δεν έχετε ακόμη καταφέρει να τακτοποιήσετε ενδέχεται σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο και να ζητήσουν μέρος την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.