ΖΩΔΙΑ

7/4: Ελάτε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Απριλίου 2022

7/4: Ελάτε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο των Διδύμων βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα ενώ προς το βράδυ θα θελήσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με προσωπικά μας ζητήματα. Όσο μεγαλύτερη επαφή έχουμε με τις προσωπικές μας ανάγκες τόσο ευκολότερο θα είναι να βρούμε νέους τρόπους για να τραφούμε συναισθηματικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μέχρι το απόγευμα δίνονται ευκαιρίες να συζητήσετε και να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας αλλά θα πρέπει να το κάνετε με ευαισθησία και χάρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέχρι το απόγευμα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε δράσεις οι οποίες στοχεύουν περισσότερο εξωτερικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά αλλάζοντας το σκηνικό της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μέχρι το απόγευμα ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν κυρίως με συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μέχρι το απόγευμα οι πλανητικές δυναμικές σας σπρώχνουν προς διάφορες κατευθύνσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αντίθετες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ότι προγραμματίσετε να κάνετε σήμερα καλό θα είναι να το κάνετε μέχρι αργά το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει σε μέρη τα οποία η ομορφιά και η χάρη δίνουν τις ομορφότερες αποχρώσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στην πρώτη γραμμή χτες και σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πείτε τις απόψεις σας, μεταφέρετε τα μηνύματά σας και ελάτε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε οικεία και όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα εργασιακό θέμα ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα και ειδικότερα προς το βράδυ, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή και να κατανοήσετε καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.