ΖΩΔΙΑ

11/04: Ερμής στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Απριλίου 2022

11/04: Ερμής στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνία, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 29 Απριλίου, θα μας βοηθήσει να κάνουμε σκέψεις και αντιληφθούμε τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Οι ρεαλιστικές προσδοκίες και η πρακτικότητα είναι οι κύριες ιδιότητες του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο, βοηθώντας μας να μην αναλωθούμε σε καταστάσεις οι οποίες δεν μπορούν να αναπτυχθούν κυρίως λόγω έλλειψης σταθερότητας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια, την οποία θέλετε να νιώθετε στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ιδανική περίοδος για εσάς μέχρι τέλος Απριλίου με τον Ερμή στο ζώδιο σας, η οποία ενέργεια θα λειτουργήσει βοηθητικά σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την προβολή και την εικόνα σας προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής σας βάζει σε σκέψεις μέχρι τέλος Απριλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε καλύτερα σε τομείς που μπορείτε να οικοδομήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις για το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου σας βοηθά μέσω της διαίσθησής σας να έρθετε σε καλύτερη επαφή με την υλική υπόσταση των πραγμάτων γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η περίοδος μέχρι τέλος Απριλίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δεν θα είναι εύκολος ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας ωστόσο αυτή η δυναμική θα είναι κατευθυνόμενη προς έναν στόχο καθοριστικά επιτεύξιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας μία περίοδο εποικοδομητική και δομημένη, μέχρι τέλος Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο στόχος με τον Ερμή στον Ζυγό μέχρι τέλος Απριλίου είναι να κάνετε τα πράγματα με απλότητα και με ηρεμία όποιο και να είναι το κόστος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες έννοιες θα γίνουν πιο κατανοητές με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες να λειτουργήσετε πιο ήσυχα και περισσότερο υπομονετικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες και σκέψεις μπαίνουν σε δράση με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου κυρίως σε καταστάσεις που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες έρχονται με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου για να εμπλουτίσετε με μεγαλύτερη θέληση, δύναμη και κίνητρο τα εγχειρήματα και δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Ταύρο θα αναζητήσετε να βρείτε μεγαλύτερη ησυχία στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια κάνοντας πράγματα τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Ταύρο να δώσετε σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.