ΖΩΔΙΑ

12/4: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Απριλίου 2022

12/4: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα η Σελήνη απέναντι από τον Άρη ανεβάζει τους παλμούς και θα πρέπει να προσέξουμε τις παρορμητικές κινήσεις. Η θετική της σχέση με Ήλιο και Ερμή θα λειτουργήσει βοηθητικά, ειδικότερα αν εστιάσουμε σε πράγματα που με κάποιον τρόπο μας δίνουν προσωπική ικανοποίηση. Από το απόγευμα και μετά η ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η χαρά της δημιουργίας είναι παρούσα ιδιαίτερα μέχρι αργά το μεσημέρι και θα είναι καλό να το εκμεταλλευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφήστε σημαντικά πράγματα για το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις επαφές και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να δώσετε σημασία σε ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας και γενικότερα με ότι είναι κινητοποιημένο στο προσωπικό σας τερέν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το απόγευμα σας γεμίζει με το απαραίτητος σθένος για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το απόγευμα οπότε θα νιώσετε παράλληλα και πιο οικεία με το περιβάλλον γύρω σας και πιο σίγουρη/ος για τις δράσεις που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μέχρι το απόγευμα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους στον κοινωνικό σας κύκλο και να ανταλλάξετε χρήσιμες ιδέες και σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να νιώσετε οικεία, ακόμη και ευχάριστα αν μπορέσετε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις ή αλλαγές να μην σας επηρεάσουν ιδιαίτερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αν έχετε σκοπό να κάνετε σημαντικές δράσεις προτιμήστε να τις κάνετε μέχρι αργά το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δώστε την ενέργειά σας σήμερα σε καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές αλλά πραγματικά μπορούν να τακτοποιηθούν με επιτυχία αν επενδύσετε σε αυτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, για λίγο ακόμη ο Άρης στο ζώδιό σας θα λειτουργεί βοηθητικά κυρίως ως προς την ενέργεια που σας δίνει για να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Ότι κάνετε σήμερα, κάντε το μέχρι το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας από το απόγευμα και μετά σας βάζει στην διαδικασία να δείτε θέματα σχέσεων και συνεργασιών με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.