ΖΩΔΙΑ

14/4: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Απριλίου 2022

14/4: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Υδροχόου, οπότε καλό θα είναι να μην προγραμματίσουμε σημαντικές δράσεις. Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου μας ωθεί να ασχοληθούμε με λεπτομέρειες και να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας, ωστόσο απέναντι από τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί πριν πάρουμε αποφάσεις ή καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μία καθημερινή ασχολία ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα και θα πρέπει να της δώσετε χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά αλλά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ώστε να έχετε τον έλεγχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να δώσετε ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός οικονομικά και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με αξίες και κτήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο το υπόλοιπο ενεργειακό φορτίο δεν είναι υποστηρικτικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ότι λάμπει μπορεί να μην είναι χρυσός αλλά ειδικά σήμερα καλό θα είναι να μην μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένα κοινωνικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την περίοδο ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο και να χρειαστεί την δική σας ενέργεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα η σημερινή αν έχετε κατά νου να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα ιδιαίτερα την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι η καταλληλότερη για εξωτερικές δράσεις, ωστόσο για εσάς είναι πολύ καλή για να εμπνευστείτε νέες ιδέες όσο αφορά κάτι το οποίο έχει όραμα ή περιθώρια βελτίωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι πολύ καλή στιγμή για να κάνετε οποιαδήποτε δράση αφορά βαθύτερες επιθυμίες σας ή οτιδήποτε σχετίζεται με οικογενειακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αύριο ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και μαζί με την Αφροδίτη έχουν πολλά σχέδια για εσάς. Κάντε υπομονή και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάξουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.