ΖΩΔΙΑ

15/04: Άρης στους Ιχθύες - Tι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Απριλίου 2022

15/04: Άρης στους Ιχθύες - Tι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι σημερινές προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 25 Μαΐου θα χρωματίσει τις δράσεις μας περισσότερο με τα συναισθήματά μας παρά με την λογική μας σκέψη. Με τον Δία και Ποσειδώνα κυβερνήτες των Ιχθύων το όραμα και η πίστη θα είναι οι κινητήριες δυναμικές ωστόσο θα είναι δυσκολότερο να παραμείνουμε σταθεροί σε μία πορεία. Οτιδήποτε άυλο και μη καθαρά ορατό θα αποτελεί ερέθισμα και το μονοπάτι της προσφοράς θα γίνει σκοπός. Η αναζήτηση της έκστασης θα είναι έντονα ενεργή αλλά και το χάος ενδέχεται να είναι ευκολότερα αποτέλεσμα αυτής. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης στους Ιχθύες θα δράσει σε βαθύτερα κανάλια μέχρι τέλη Μαΐου ωθώντας σας να θελήσετε να εξερευνήσετε οτιδήποτε σας εξιτάρει και εντείνει την περιέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης ταξιδεύοντας στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με οτιδήποτε διεγείρει την φαντασία σας και θα σας βοηθήσει κυρίως στον κοινωνικό σας τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, στον εργασιακό κυρίως τομέα θα επιδράσει η δυναμική του Άρη στους Ιχθύες μέχρι τέλη Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. ενδιαφέρουν.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει μέχρι τέλη Μαΐου να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τέλη Μαΐου ανεβάζει την επιθυμία και σας ωθεί να κυνηγήσετε ένα όραμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως η θέση του Άρη στους Ιχθύες, απέναντι από το ζώδιό σας, ενδέχεται να εντείνει την έμφυτη τάση που έχετε να είστε παντού και να προσφέρετε τις υπηρεσίες και συμβουλές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τον Άρη στους Ιχθύες μέχρι τέλη Μαΐου είναι να είστε προσεκτική/ός με τους χρόνους και να κάνετε πολύ καλό προγραμματισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων θα τροφοδοτήσει με πίστη και όραμα τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, προστατευτικά θα λειτουργήσει η θέση του Άρη στους Ιχθύες μέχρι τέλη Μαΐου ακόμη και αν δεν το καταλάβετε εξαρχής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, στον τομέα της επικοινωνίας και το άμεσο περιβάλλον σας θα δώσει την δυναμική του ο Άρης στους Ιχθύες μέχρι τέλη Μαΐου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στους Ιχθύες μέχρι τέλη Μαΐου θα επηρεάσει κυρίως τομείς όπου η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια είναι σημαντική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας γεμίσει με δύναμη και φαντασία ώστε να μπορείτε να κατακτήσετε ότι επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.