ΖΩΔΙΑ

16/4: Πανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζύγου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Απριλίου 2022

16/4: Πανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζύγου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
“Κάθε φορά που ένα ανθρώπινο ον πραγματικά στρέφεται προς τον εσωτερικό κόσμο και προσπαθεί να γνωρίσει τον εαυτό του – όχι από τις επίκαιρες υποκειμενικές του σκέψεις και τα συναισθήματά, αλλά ακολουθώντας τις εκφράσεις του δικού του αντικειμενικού χαρακτήρα, όπως τα όνειρα και την γνήσια φαντασία του – τότε αργά ή γρήγορα ο Εαυτός αναδύεται. Στη συνέχεια, το Εγώ θα βρει μια εσωτερική δύναμη η οποία περιέχει όλες τις δυνατότητες ανανέωσης.” Marie–Louise von Franz, Man and his Symbols, 1964

Για τους Κριούς, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και υγεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σκέψεις και νέες ιδέες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος για την προσωπική σας εξέλιξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με την έννοια της «ισορροπίας» όπου εσείς κρίνετε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στα ταξίδια του μυαλού δεν υπάρχουν σύνορα σας επισημαίνει η σημερινή Πανσέληνος και σας καλεί να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα συναισθήματα σήμερα είναι ιδιαίτερα διογκωμένα λόγω της Πανσελήνου αλλά είναι αλήθεια πως έρχονται στην επιφάνεια και βαθύτερες επιθυμίες για να βρεθούν τρόποι εκπλήρωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι σας επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και καλώντας σας να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας θυμίζει το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να είστε προσανατολισμένη/ος σε μία κατεύθυνση, την οποία με σθένος και ρωμαλεότητα υπερασπίζεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς, να δημιουργήσετε όμορφες καταστάσεις γύρω σας και να πειραματιστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φουσκώνει τα συναισθήματα και να δημιουργεί μία υπερβολή στις δράσεις σας αλλά είναι αλήθεια πως ενδέχεται να νιώθετε περίεργα όσο αφορά την εργασία ή το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, για κάποιον λόγο η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να κινητοποιήσει βαθύτερες επιθυμίες και να μεγαλώσει την ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μία αίσθηση αβεβαιότητας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα λόγω της Πανσελήνου και είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.