ΖΩΔΙΑ

17/04: Εντείνεται η ανάγκη για σταθερές βάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Απριλίου 2022

17/04: Εντείνεται η ανάγκη για σταθερές βάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνοντας το ενεργειακό φορτίο της χθεσινής Πανσελήνου. Η ανάγκη να κινούμαστε πάνω σε σταθερές βάσεις και να είμαστε ασφαλείς θα είναι η κύρια δυναμική της ημέρας. Η θετική όψη της με τον Άρη δίνει δημιουργικές λύσεις και διεξόδους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να είστε ανοιχτή/ός σε ενδεχόμενα τα οποία θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν μία επιθυμία σας ακόμη και αν έχετε μπει σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη πέρασε απέναντι από το ζώδιό σας λίγο μετά την χθεσινή Πανσέληνο και αυτό έχει διπλό μήνυμα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με την εργασία και τα τρέχοντα θέματα που είναι κυρίως ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις που εμπεριέχουν με κάποιον τρόπο καλλιτεχνικές αναζητήσεις και έκφραση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε ακόμη και μην κάνοντας τίποτα αν αυτό πιστεύετε πως θα ήταν ιδανικό μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Παρθένους, σήμερα ακολουθήσετε την διαίσθησή σας κυρίως σε ότι σας λέει να «μην» κάνετε. Κρατήστε τις ιδέες σας για εσάς και μην αποκαλύψετε στους άλλους τα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα μπορεί να μην έχουν αντικειμενική αξία αλλά έχουν συναισθηματική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η έμφυτη επιφυλακτικότητά σας θα ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο σήμερα και θα είναι προς όφελός σας αν χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση που έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθά το μήνυμα της χθεσινής Πανσελήνου, ακόμη και αν εσείς προσωπικά το νιώθετε ιδιαίτερα έντονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σημαντικές αλλαγές γίνονται αυτή τη στιγμή, με κέντρο εσάς και οι πλανητικές δυναμικές είναι υποστηρικτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους γίνεται εντονότερη σήμερα μέσα από τις πλανητικές επιρροές.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλές πλανητικές δυναμικές στο ζώδιό σας αυτό το διάστημα ανεβάζουν τους παλμούς και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.