ΖΩΔΙΑ

18/04: Δημιουργικό και Αναγεννησιακό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Απριλίου 2022

18/04: Δημιουργικό και Αναγεννησιακό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Σκορπιού κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Η θετική της σχέση με Δία και Ποσειδώνα μας βοηθά να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και να ασχοληθούμε σήμερα με κάτι δημιουργικό και αναγεννησιακό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα από χτες σας ρίχνουν σε βαθιά νερά αλλά αξίζει ο κόπος. Σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από εξωτερικά γεγονότα να έρθετε σε επαφή με πράγματα τα οποία είναι όχι μόνο σημαντικά για εσάς αλλά και με αναγεννησιακό χαρακτήρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο δικό σας ζώδιο, η Σελήνη απέναντί σας, σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται τακτοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εργασιακά θέματα έχουν έρθει στο προσκήνιο από χτες και ίσως να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δημιουργική ημέρα η σημερινή μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε και σήμερα επαφές και συζητήσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας θέματα. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή θα πρέπει να τα δείτε με αρκετή δόση ευελιξίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη απέναντί από το ζώδιό σας, σας δίνει χάρη και γλυκύτητα αλλά η Σελήνη στον Σκορπιό χτες και σήμερα μπορεί να σας κάνει περισσότερο καυστική/ό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι πλανητικές δυναμικές από χτες σας βοηθούν κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από χτες στο ζώδιό σας, σας έχει φέρει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις και κυρίως επιθυμίες έχουν κινητοποιηθεί όχι για να σας παιδέψουν αλλά για να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να δείτε με ποίον τρόπο θα τα πραγματοποιήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε διαφορετικούς κοινωνικούς προσανατολισμούς εστιάζουν την ενέργειά τους οι πλανητικές δυναμικές βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε τι αξίζει από το σύνολο των καταστάσεων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα καριέρας και εργασίας είναι κινητοποιημένα από χτες τα οποία μπορεί να σας φέρνουν μία σχετική αναστάτωση, ωστόσο θα βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή με τα πλανητικά δρώμενα να λειτουργούν υπέρ σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS