ΖΩΔΙΑ

19/4: Με ηρεμία και χάρη σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Απριλίου 2022

19/4: Με ηρεμία και χάρη σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα μας ωθεί να δούμε τα πράγματα πιο επιφανειακά με περισσότερη αισιοδοξία αλλά ο Ήλιος στην τελευταία μοίρα του Κριού και η σχέση του με τον Πλούτωνα (σε λίγο μπαίνει ανάδρομος) δεν διευκολύνει στο μείνουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Λειτουργείστε προσεκτικά και κάνοντας σταθερά βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα η ενέργειά σας ενδέχεται να είναι πεσμένη λόγω των πλανητικών δυναμικών που σας επηρεάζουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη δυναμική σε πράγματα και καταστάσεις σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις που σχετίζονται με το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας φέρνει σε επαφή με σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να δώσετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα που έχει προκύψει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ωστόσο χωρίς πίεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε θέλετε να κάνετε άμεσα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής ενδέχεται να είναι δυσκολότερο σήμερα να τακτοποιηθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα είναι καλή αλλά ενδέχεται να υπάρξουν εμπόδια σε τομείς όπου η συνεργασία είναι απαραίτητη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάτι μπορεί να προκύψει σήμερα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και να χρειαστεί να δώσετε ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει το απαραίτητο σθένος και ενέργεια για να κάνετε πράγματα αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο υποστηρικτικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας κρατήσουν πίσω ή να φέρουν ανασφάλειες στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα σήμερα ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε μεγάλη σημασία σε ότι ακούτε ή ότι βλέπετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.