ΖΩΔΙΑ

20/4: Ήλιος στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Απριλίου 2022

20/4: Ήλιος στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Με τον Ήλιο στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω μας και να σταθούμε πιο σταθερά και αντικειμενικά σε πράγματα τα οποία μας δίνουν ασφάλεια. Τα μεγάλα λόγια δεν είναι το φόρτε του ζωδίου, αντιθέτως θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας στο μέγιστο χωρίς να σπαταλήσουμε χρήσιμη ενέργεια. Η χάρη και το κάλλος παίρνουν τον χώρο που τους αξίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Ταύρο φέρνει μαζί εκτός από άλλες αρετές και την αρετή της υπομονής, χρήσιμη για εσάς ειδικά όταν προσπαθείτε να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο προς τον στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας για έναν ολόκληρο Ηλιακό μήνα μαζί με τα γενέθλιά σας θα φωτίσει και τις αρετές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερα κανάλια φωτίζονται με τον Ήλιο στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες με σκοπό να γίνουν συνειδητοί στόχοι και επιθυμίες οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν μείνει πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικά ζητήματα θα σας βοηθήσει ο Ήλιος στον Ταύρο μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και ότι αφορά ομάδες ατόμων και ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στον Ταύρο και θα είστε σε θέση να επιμείνετε περισσότερο σε κάτι που αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει για τις επόμενες 30 ημέρες κυρίως τομείς που οι ομαδικές δραστηριότητες και η αρμονική συνύπαρξη με τους άλλους ανθρώπους θα βοηθήσουν στο να αναζωογονηθεί η ελπίδα και τα οράματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να δομήσετε πιο σταθερές και υγιείς συνδέσεις μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, απέναντι από το ζώδιό σας ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει μέρη δικά σας τα οποία είναι λιγότερο φανερά ακόμη και σας εσάς την ίδια/τον ίδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Ταύρο θα είναι υποστηρικτικός για τις επόμενες 30 ημέρες σε θέματα που αφορούν κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου για σε εσάς δίνοντας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες ευκαιρίες να εκφράσετε πιο δημιουργικά τα θαυμαστά σας ταλέντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το κύριο μοτίβο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου για τις επόμενες 30 ημέρες θα είναι να κάνετε δράσεις οι οποίες θα σας δώσουν μεγαλύτερη αίσθηση χαράς μέσα από την σταθερότητα που θα νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε επικοινωνιακά θέματα, επαφές και μετακινήσεις θα εστιάσει την ενέργειά του ο Ήλιος στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.