ΖΩΔΙΑ

21/4: Δείξτε την αξία σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Απριλίου 2022

21/4: Δείξτε την αξία σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ευνοϊκή σχέση με τον Ήλιο που μόλις μπήκε στον Ταύρο, είναι βοηθητική για οποιαδήποτε ενέργεια έχει δομή, σταθερότητα και περιθώριο επέκτασης. Δώστε την δυναμική σας όπου πιστεύετε πως πραγματικά αξίζει τον κόπο χωρίς σπατάλη χρήσιμης ενέργειας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και αύριο θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε ότι θέλετε να κάνετε και έχει δομή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, είναι αλήθεια πως πολλές σκέψεις τριβελίζουν το κεφάλι σας αυτές τις ημέρες και είναι επίσης αλήθεια πως νιώθετε την ενέργειά σας αρκετά πεσμένη ώστε να αντεπεξέλθετε, τουλάχιστον όσο θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα και αύριο και πιθανά να μην μπορέσετε να κρατήσετε εύκολα τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει η δυναμική να κάνετε πράξη μία ιδέα που δουλεύετε το τελευταίο διάστημα αρκεί να είστε έτοιμη/ος να κάνετε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε όλη την εύνοια να προχωρήσετε κατά βούληση και κατάλληλα προετοιμασμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε επιφυλακτικά, χωρίς να πάρετε ρίσκο και κυρίως χωρίς να είστε σίγουρη/ος για την πορεία και εξέλιξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα εστιάστε στην καλή και σωστή επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες γενικότερα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τον Ήλιο στο στον Ταύρο δίνει την απαραίτητη ώθηση να κινηθείτε κατά βούληση και επιθυμία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας κάνουν πιο απόμακρη/ο ή/και άλλοι γύρω σας να πιστεύουν πως δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν όραμα και σταθερές βάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.