ΖΩΔΙΑ

25/04: Δώστε χώρο σε ό,τι σας ευχαριστεί - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Απριλίου 2022

25/04: Δώστε χώρο σε ό,τι σας ευχαριστεί - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι ημερήσιες προβλέψεις

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή/Κρόνου «σπάει» σιγά σιγά μέσα στην ημέρα, αποφορτίζοντας την δυναμική της. Ταυτόχρονα, νωρίς το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Τα συναισθήματα μαλακώνουν και η ανάγκη να κάνουμε πράγματα που γεμίζουν στην ψυχή μας θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα, οι οποίες έρχονται από τα βάθη της ψυχής σας και ζητούν να τους δώσετε τον απαραίτητο χώρο για να εκφραστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ατμόσφαιρα γλυκαίνει σήμερα κυρίως από το μεσημέρι και μετά ζητώντας να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν μία μεγάλη αγκαλιά.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, κάποιες καταστάσεις σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να σας βάλουν σε διαδικασία σκέψεων. Μην αποθαρρυνθείτε και κυρίως μην φοβηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ευνοϊκή ημέρα για εσάς, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά που τα πλανητικά δρώμενα θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε περισσότερο οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες σκέψεις και κυρίως συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια από νωρίς το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντί σας σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, σας φέρνει σε επαφή με πολύ βαθιά συναισθήματα τα οποία θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι πολύ εύκολο για εσάς, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, να συντονιστείτε με καταστάσεις οι οποίες μπορούν να προσθέσουν μια όμορφη απόχρωση στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ καλή ημέρα για εσάς και μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ομορφαίνουν και λειαίνουν ακόμη και την πιο άγρια «επιφάνεια». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες που είναι βαθιά ριζωμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία και οι επαφές που θα κάνετε σήμερα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, έχουν μία περισσότερο ευαίσθητη και απαλή χροιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, έρχεστε σε επαφή με ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς και αξίζει να έχετε στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μόνο όμορφα συναισθήματα μπορεί να φέρει σήμερα και να χαρείτε μέσα από τις δράσεις και την επικοινωνία που θα έχετε με τους ανθρώπους δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.