ΖΩΔΙΑ

27/4: Δελφίνια ή σειρήνες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Απριλίου 2022

27/4: Δελφίνια ή σειρήνες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι νωρίς το απόγευμα συναντά τον Ποσειδώνα και τον Δία. Μια ιδιαίτερη ημέρα αλλά το ίδιο και αντιφατική. Τα δελφίνια θα μπορούσαν να συντροφεύουν τον δρόμο μας αλλά και οι σειρήνες επίσης. Στο χέρι μας είναι να αντιληφθούμε την διαφορά μπροστά σε ένα δίλλημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, όπως και τις προηγούμενες ημέρες οι σκέψεις και σήμερα δεν θα λείψουν και θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην αξιολόγησή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα τις τελευταίες 2 ημέρες σας θέλουν στο επίκεντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στοιχήματα έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και η επιθυμία να κάνετε όλα όσα ονειρεύεστε είναι έντονα κινητοποιημένη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα ευεργετικές οι τελευταίες ημέρες για εσάς μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να δείτε με μία περισσότερο φιλοσοφική προσέγγιση τα πράγματα και με αποστασιοποίηση, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα είδος μετασχηματισμού και αναγέννησης λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες είτε το κάνετε συνειδητά είτε οι καταστάσεις σας το επιβάλουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες ο δρόμος που διανύετε δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και έχετε δίκιο αν νιώθετε κάποιες στιγμές μετέωρη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ένας αέρας ανανέωσης έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες και ειδικά εσείς είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε στο μάξιμουμ τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τις τελευταίες 2 ημέρες οι πλανητικές δυναμικές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές προς εσάς και είναι σίγουρο πως έχετε μπορέσει να κάνετε πράγματα τα οποία σας έχουν δυναμώσει και νιώθετε πιο ήρεμη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού μπορεί να σας έχουν κάπως αποδιοργανώσει τις τελευταίες ημέρες και είναι απόλυτα κατανοητό μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν έντονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα βοηθητική και λειτουργική τις 2 τελευταίες ημέρες, γιαυτό καλό θα είναι ταυτόχρονα με την αντικειμενική σας ματιά να την δώσετε χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα και σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα σας βάζουν στην διαδικασία να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας μαζί με τον Δία και τον Ποσειδώνα σας ανοίγει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά σας ώστε να διαλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.