ΖΩΔΙΑ

28/4: Ημέρα συμφωνιών και διαπραγματεύσεων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Απριλίου 2022

28/4: Ημέρα συμφωνιών και διαπραγματεύσεων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα σήμερα δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τα πράγματα και γενικότερα να διεισδύσουμε βαθύτερα σε νοητικό επίπεδο. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας οπότε το θάρρος και το σθένος σας αυξάνεται και πληθύνεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές για δράσεις που έχουν όραμα και περιθώριο επέκτασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε προσεκτικά σε ότι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό, χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν σταθερότητα και καλή οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ειδικά σε τομείς που η εργασία και η υπευθυνότητα λαμβάνουν ήδη χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές είναι προς όφελός σας και είναι σίγουρο πως με την δυναμική τους μπορείτε σήμερα να κάνετε πολλά δημιουργικά και σταθερά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι πολύ εύκολο σήμερα να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ανούσια, για αυτή τη στιγμή, πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι ευκολότερο να περάσετε τις ιδέες σας και να ακουστούν τα μηνύματά σας αρκεί να επικεντρωθείτε σε αυτόν τον στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα γειώσουν την προσπάθεια που θα κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα τον βαθμό δυσκολίας σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να επεκτείνετε, είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας είναι κινητοποιημένα λίγες ημέρες τώρα, ζητώντας από εσάς να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές με ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας να κάνετε δημιουργικά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.