ΖΩΔΙΑ

29/4: Η υπομονή είναι αρετή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Απριλίου 2022

29/4: Η υπομονή είναι αρετή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Μία δόση ανυπομονησίας ή/και υπερβολής μπορεί να λάβει χώρα σήμερα με την θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό να είναι βοηθητικό. Ο Ερμής στην τελευταία μοίρα του Ταύρου δεν βοηθά σε νοητικές διεργασίες, οπότε θα πρέπει να καταβάλουμε αρκετή ενέργεια ώστε να παραμείνουμε σε πλαισιωμένη οδό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το θάρρος δεν σας λείπει και είναι κάτι το οποίο σήμερα θα είναι εμφανές στις κινήσεις που θα κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η διαχείριση των συναισθηματικών σας φορτίσεων σήμερα ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη και ο κύριος λόγος για εσάς είναι ότι ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το να μπορείτε να ελίσσεστε με ευκολία μέσα στις καταστάσεις που προκύπτουν είναι από τις κύριες ιδιότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το να είστε σε αγρύπνηση και να διεκδικείτε αυτό που θέλετε έχοντας αρωγό την διαίσθησή σας είναι μία σημαντική ιδιότητα που έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μπορείτε να έχετε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης σήμερα ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί σήμερα να υπάρξει ένα είδος αμφισβήτησης σχετικά με κάτι που ασχολείστε ή μία συζήτηση που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντί σας και ο Ερμής σε κενό πορείας μπορεί να σας μπερδέψουν λίγο σχετικά με ζητήματα ή συζητήσεις που θα κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το σθένος και η πυγμή σας μπροστά σε κάτι που επιθυμείτε είναι από τις κύριες ιδιότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα έχετε την απαραίτητη ώθηση για να κάνετε πράγματα και να κινητοποιηθείτε γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες έρχονται εντόνως στην επιφάνεια ζητώντας να βρουν τρόπο εκτόνωσης και πραγμάτωσης σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το ενεργειακό φορτίο της ημέρας έχει ιδιαίτερη παρόρμηση αλλά δεν μπορεί να υποστηριχθεί όσο θα μπορούσε από αύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο παραγωγικά τον χρόνο που έχετε, ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.