ΖΩΔΙΑ

5/5: Με υπομονή και κατανόηση σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Μαΐου 2022

5/5: Με υπομονή και κατανόηση σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου ζητώντας να έρθουμε σε καλύτερη επαφή με ότι μας γεμίζει ασφάλεια και μας τρέφει συναισθηματικά. Η υπομονή και η κατανόηση είναι αρετές οι οποίες θα βοηθήσουν στο πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει για σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσετε ισορροπίες και ο καλύτερος τρόπος είναι να μπείτε στη θέση του άλλου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δείτε τα πράγματα όσο περισσότερο αντικειμενικά γίνεται σήμερα γιατί συναισθηματικές φορτίσεις τείνουν να σας αποπροσανατολίσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αξίες είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ευχαριστούν εσάς ανεξάρτητα τις απαιτήσεις των γύρω σας ή της εργασίας σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να διασαφηνίσετε πράγματα μέσα από σκέψεις και συναισθήματα που σας προκαλούν αυτές οι καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν οι άλλοι συμφωνούν με τις ιδέες σας ή αν είστε τοποθετημένη/ος σε συγχρονισμό μαζί τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, όποια αντανάκλαση υπάρξει σήμερα από τους άλλους δεν είναι απαραίτητο να είναι η πραγματική εικόνα που σας αντιπροσωπεύει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε καθαρά στην αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σας το οποίο θα σας δώσει χαρά και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, το σημαντικότερο από όλα σήμερα θα είναι να είστε πρόθυμη/ος για οποιαδήποτε ενέργεια σχετίζεται με τις διαπροσωπικές συνδέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η κατανόηση που δείχνετε σήμερα στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνει την διαφορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σήμερα και συντονιστείτε με τον ρυθμό της δημιουργίας και της έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.