ΖΩΔΙΑ

08/05: Σύγκρουση εσωτερικών και εξωτερικών αναγκών -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Μαΐου 2022

08/05: Σύγκρουση εσωτερικών και εξωτερικών αναγκών -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι σημερινές προβλέψεις

Η Σελήνη στον Λέοντα σε δυσαρμονική σχέση με τους Ήλιο/Ουρανό σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μια σύγκρουση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών αναγκών. Θα πρέπει να εξετάσουμε τα πράγματα από όλες τις πλευρές, να εμπιστευτούμε τα συναισθήματά μας την ίδια στιγμή που θα είμαστε διεκδικητικοί προς τους στόχους μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια βαθύτερη επιθυμία σας έρχεται στην επιφάνεια σήμερα η οποία ενδέχεται να είναι κόντρα με αξίες και παγιωμένες πεποιθήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, προσωπικά ζητήματα ενδέχεται σήμερα να σας βάλουν σε διλλήματα γιαυτό θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω για να υπάρξει χρόνος να σκεφτείτε καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε θέματα που ψάχνετε λύση ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά διαλλακτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και εσείς θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και να πάρετε βοήθεια από συνεργάτες και άτομα που ανήκουν σε ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές ενδέχεται σήμερα να σας φορτίσουν και να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και πιθανά να μην είναι εύκολο να βρείτε την σωστή ισορροπία ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, βαθύτερες εσωτερικές διεργασίες γίνονται αυτή τη στιγμή οι οποίες θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε πιο σωστά με τις επιθυμίες σας και τους τρόπους με τους οποίους θα τις πραγματοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας, σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες και γενικότερα με τομείς που η όποια σύνδεση είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι καθημερινές δραστηριότητές σας παίρνουν χρόνο με κάποιον τρόπο σήμερα από το πρόγραμμα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.