ΖΩΔΙΑ

09/05: Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στα πράγματα -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Μαΐου 2022

09/05: Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στα πράγματα -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στον Λέοντα μας ωθεί να ασχοληθούμε με προσωπικά μας ζητήματα και ότι μας φέρνει κοντά στις φιλοδοξίες μας. Απέναντι από τον Κρόνο συναισθήματα ανασφάλειας μπορεί να κινητοποιηθούν ευκολότερα γιαυτό θα πρέπει να «χτίσουμε» μόνοι μας τη δική μας αίσθηση αυτοεκτίμησης αν θέλουμε να νιώθουμε σίγουροι για τις σκέψεις και τις δράσεις μας. Ο Ερμής, έτοιμος για την φαινομενικά από τη Γη, ανάδρομή του πορεία, δεν είναι βοηθητικός, οπότε μία επιπλέον επιβεβαίωση πριν την όποια δράση μας αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό σήμερα να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι ποθεί η καρδιά σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις δυσκολίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, προσωπικά σας θέματα σας απασχολούν χτες και σήμερα χωρίς να είναι εύκολο να δείτε όλη την εικόνα καθαρά μπροστά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία μπορεί να είναι βοηθητική με κάποιον τρόπο στα σχέδιά σας ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να περάσετε τα μηνύματά σας αν δεν χρησιμοποιήσετε διπλωματικό τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, υλικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας, σας απασχολούν αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας αναζωογονούν.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες σκέψεις αλλά και επιθυμίες έχουν έρθει στο προσκήνιο χτες και σήμερα και παρόλο τις δυσκολίες να τις πραγματοποιήσετε καλό θα είναι να μην τις βάλετε στην άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διαλλακτική/ός μπροστά σε έναν δίλλημα που μπορεί να προκύψει ή μία δυσκολία που μπορεί να έρθει από συνεργάτες ή φίλους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως δεν πτοήστε μπροστά σε μια δυσκολία και πάντα βρίσκετε την κατάλληλη λύση για να φέρετε εις πέρας αυτό που έχετε αναλάβει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, συνεργασίες και φιλίες έρχονται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο για το επόμενο διάστημα και πιθανά σήμερα να πάρετε μία πρώτη γεύση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εσωτερικές ανησυχίες έχουν έρθει στη επιφάνεια είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας επιθυμιών που έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, συνεργασίες και σχέσεις γενικότερα με κάποιον τρόπο παίρνουν αρκετή ενέργεια αυτή τη στιγμή με μοναδικό σκοπό να ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τις τελευταίες ημέρες καλείστε με κάποιον τρόπο να βάλετε προτεραιότητες και να θέσετε όρια, ακόμη και σε απλά πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS