ΖΩΔΙΑ

10/5: Ερμής Ανάδρομος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Μαΐου 2022

10/5: Ερμής Ανάδρομος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα μέχρι ημερολογιακά 3 Ιουνίου. Οι τρεις εβδομάδες που ο Ερμής είναι φαινομενικά από τη Γη ανάδρομος είναι γενικά μία δύσκολη επιρροή. Καθυστερήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, διαφωνίες, χάσιμο αντικειμένων είναι κάποια από αυτά που φέρνει μαζί του αλλά το πιο σημαντικό είναι πως λεπτομέρειες μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεφύγουν, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν χρειαστεί να βάλουμε υπογραφές ή να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες. Οι διαπραγματεύσεις είναι στο παιχνίδι καθώς και καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν προς διεκπεραίωση. Η ανάδρομή του πορεία χορεύει στους ρυθμούς των Εκλείψεων, οπότε η προσαρμογή νέων ιδεών, η αλλαγή και γενικότερα η ευέλικτή μας στάση θα πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των επόμενων τριών εβδομάδων, τουλάχιστον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ερμής στους Διδύμους ανάδρομος θα επηρεάσει κυρίως την επικοινωνία, το εμπόριο, την σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον και την σχέση σας με συγγενικά πρόσωπα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, την ανάγκη να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά ή υλικά αναμοχλεύει ο Ερμής ανάδρομος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας οπότε η ανάδρομή του πορεία θα σας επηρεάσει άμεσα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε βαθύ στοχασμό σας βάζει ο Ερμής ανάδρομος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, κατά την ανάδρομή του πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα είδος αναπροσαρμογής σας ζητά αλλά και σας βοηθά να κάνετε η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με άλλα άτομα, ομάδες, γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν υπόσχεται πως δεν θα έρθουν δυσκολίες στο δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σκοπό την ανανέωση εκεί που τα οι καταστάσεις έχουν βαλτώσει ή μια αλλαγή που θα σας γέμιζε αισιοδοξία και χαρά έχει ο Ερμής στην ανάδρομή του πορεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος φέρνει βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες στην επιφάνεια μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και εσείς θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα λάβει χώρα απέναντι από το ζώδιό σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, επηρεάζοντας κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές να είναι χαρακτηριστικά του Ερμή ανάδρομου ωστόσο θα είναι επίσης βοηθητικός σε δραστηριότητες οι οποίες είναι κινητοποιημένες στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δημιουργικές αναζητήσεις θα σας παροτρύνει να κάνετε ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δυσκολίες ή εμπόδια μπορεί να έρθουν με τον Ερμή ανάδρομο μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, ωστόσο η όποια αναπροσαρμογή σίγουρα θα λειτουργήσει ευνοϊκά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.