ΖΩΔΙΑ

13/5: Ένα βήμα προς τον στόχο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Μαΐου 2022

13/5: Ένα βήμα προς τον στόχο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ωθώντας μας να ασχοληθούμε με σχέσεις και συνεργασίες. Το πάντρεμα του Ήλιου με τον ΒΔ μας βοηθά χρησιμοποιώντας τα ταλέντα μας να κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς έναν στόχο. Οι δυσκολίες θα είναι παρούσες λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας απογοητεύσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντί σας σήμερα ενδέχεται να κινητοποιήσει θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ανησυχίες φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και βαθύτερες σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να τις βάλετε σε μία λογική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στη ζώδιό σας είναι η κύρια πλανητική επιρροή για εσάς όσο αφορά αυτό το διάστημα και για 3 περίπου εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής γενικότερα έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή για να εξετάσετε εκ νέου τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα και αύριο να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα που αφορούν κυρίως την εργασία σας ή κάτι που είναι σκοπός ζωή αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπήκε ανάδρομος και θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα πράγματα τουλάχιστον για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας λειτουργεί υποστηρικτικά με την έννοια πως σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να προβάλουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα ενδέχεται να σας βάλουν σε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν μια αίσθηση αμφιθυμίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας φέρνει αναταραχές σε τομείς όπου οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορεί να είναι δυσκολότερο να κρατηθούν οι ισορροπίες που προσδοκάτε γιαυτό πιθανά να χρειαστεί περισσότερη ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ευέλικτη στάση από μέρους σας είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα που έχετε θέσει για σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μπορεί ο Άρη στο ζώδιό σας να σας ωθεί να κάνετε πράγματα αλλά για να έχετε αποτελεσματικότητα θα πρέπει να συντελούν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι δεν είναι σίγουρο πως υπάρχουν σε αφθονία σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.