ΖΩΔΙΑ

15/5: Συναισθήματα δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Μαΐου 2022

15/5: Συναισθήματα δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο φέρνει αναστάτωση. Η σύγκρουση μεταξύ συναισθημάτων και λογικής καθώς και η αίσθηση δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης θα είναι στο μενού της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, γενικότερα θα πρέπει να κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη απέναντί σας τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα φουσκωμένα επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι ανάγκες σας πολλές αυτές το διάστημα και θα είναι δύσκολο να τις ικανοποιήσετε όλες με τον τρόπο που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορεί ο κόπος που καταβάλετε αυτή τη περίοδο να είναι αρκετός ωστόσο αξίζει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δύσκολες ημέρες αυτές που διανύετε όχι μόνο λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και λόγω της αυριανής Πανσελήνου/Έκλειψης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα (και αύριο) δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, το εμπόριο ή κάποια μετακίνηση που χρειάζεται να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από οικονομικά ζητήματα, αξίες, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είστε στο επίκεντρο των πλανητικών δραστηριοτήτων μιας και η αυριανή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις αλλά και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε ενήμερη/ος ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις πιο σωστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και εσείς νιώθετε πως πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το πλανητικό φορτίο είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα και αύριο επηρεάζονται ιδιαίτερα τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σκέψεις και φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω σήμερα ιδιαίτερα αν είστε στην διαδικασία να κάνετε πράγματα με έντονη δραστηριότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.