ΖΩΔΙΑ

16/5: Σεληνιακή Έκληψη στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Μαΐου 2022

16/5: Σεληνιακή Έκληψη στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Συναισθηματικά κυρίως θέματα των τελευταίων 6 μηνών κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ώστε να βρεθεί μια δημιουργική διέξοδος. Οι εσωτερικές εντάσεις καθώς και οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγούν σε συγκρούσεις κυρίως λόγω της συμμετοχής του Κρόνου στην συγκεκριμένη Έκλειψη και θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους να εξαλείψουμε ότι δημιουργεί δυσαρμονία. Η συμμετοχή του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μας δώσει το απαραίτητο σθένος και να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας αποδεχόμενοι κάθε πρόκληση η οποία μπορεί να λάβει χώρα. Λίγο περισσότερο προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις χωρίς την απαραίτητη σκέψη, λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη σας βάζεις την διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στο εδώ και τώρα της ζωής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι Εκλείψεις σας επηρεάζουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας έχουν σε εγρήγορση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με την σημερινή Σεληνιακή Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σημαντικά πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή θέλετε να τα εξαλείψετε και διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, παρόλο που διανύετε μία περίοδο που ένα πέπλο κινείται πάνω από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, σήμερα αυτός ο τομέας μπορεί να σας φανεί με κάποιον τρόπο χρήσιμος.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διάφορα θέματα και δραστηριότητες είναι ανοιχτές ζητώντας την προσοχή σας, την γνώμη σας και την εκτίμησή σας. Με λίγα λόγια πολλά πράγματα περνούν από το χέρι σας αυτή την περίοδο τα οποία όχι πάντα εύκολα διαχειρίσιμα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα και μαζί με εσάς και τους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε φιλικό είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά σε τομείς που σχετίζεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους και η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη επιδεινώνει αυτή την κατάσταση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο, όνειρα και προσδοκίες συγκεντρώνεται η ενέργεια της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης ζητώντας να ασχοληθείτε ενεργά και δυναμικά μόνο με ότι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας φέρνει απολαβές είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας είναι ενεργή πλανητική δυναμική στο σκηνικό της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης γιαυτό θα πρέπει να είστε χαλαρή/ός και κυρίως ευέλικτη/ος στις καταστάσεις που κινητοποιούνται αυτές τις ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η έμφυτη μεταβλητότητά και προσαρμοστικότητά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες ιδιότητες σήμερα λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης. Μπορείτε πολύ εύκολα και ευέλικτα να κινηθείτε ανάλογα τις περιστάσεις και να προφυλάξετε τα «μυστικά» σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS