ΖΩΔΙΑ

17/5: Τρεις μετράμε και μία κόβουμε σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Μαΐου 2022

17/5: Τρεις μετράμε και μία κόβουμε σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αποφορτίζει την ένταση της χθεσινής Έκλειψης, ωστόσο η σχέση της με τον Δία και απέναντι από τον Ερμή ανάδρομο ενισχύει την υπερβολή και το ρίσκο για λάθος ή γενικότερα παρορμητικές κινήσεις. Τρεις μετράμε και μία κόβουμε σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται βοηθητικά σε κάτι που στηρίζετε και θέλετε να αναπτύξετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δείτε τα πράγματα σήμερα πιο σφαιρικά και μην σταθείτε σε λεπτομέρειες οι σκέψεις οι οποίες είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας και η Σελήνη σήμερα απέναντι δεν βοηθά καθόλου τις επαφές με ανθρώπους που συνδέεστε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα παίρνει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα με ενέργεια και δυναμική για να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε στη καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές, ειδικά αν δεν είναι κάτι επείγον να γίνει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, επαφές και σχέσεις σήμερα μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες πάνω σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να το κάνετε με όρεξη και προσαρμοστική διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει ενέργεια και σθένος να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς και κυρίως την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία σε ότι ακούτε ακόμη και σε συγκεκριμένες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά θέματα ενεργοποιούνται σήμερα και μπορείτε να είστε μέρος αυτών με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά για δράσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα γι' αυτό προχωρήστε με σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.