ΖΩΔΙΑ

18/5: Τάση ανυπομονησίας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Μαΐου 2022

18/5: Τάση ανυπομονησίας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα τετραγωνίζει τους Άρη/Ποσειδώνα οπότε μια σχετική ανυπομονησία μπορεί εύκολα να λάβει χώρα κατά την διάρκεια της ημέρας ιδιαίτερα προς το βράδυ, κάτι που συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο δεν υπόσχεται παραγωγικότητα. Ο αυτοέλεγχος και η διοχέτευση της ενέργειας σε δημιουργικές δραστηριότητες θα είναι μια καλή διέξοδος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, πολλές σκέψεις σήμερα τριβελίζουν το μυαλό σας και υπάρχει το ρίσκο να κάνετε δράσεις χωρίς να σκεφτείτε όλα τα δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ψυχικές φορτίσεις και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και θα σας ωθήσουν πιθανά να δράσετε περισσότερο παρορμητικά από ότι θα κάνατε εκ φύσεως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη ακόμη απέναντί σας συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας φέρνει προκλήσεις σε τομείς που η επαφή και η συνεργασία λαμβάνει χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται ακόμη και να είστε με άλλους ανθρώπους ή συνεργάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δημιουργική ημέρα αν καταφέρετε να συνδυάσετε τις σκέψεις σας με τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μέχρι νωρίς το μεσημέρι οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι βοηθητικές για δράσεις που χρειάζονται οργάνωση και πλαίσιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία είναι αρκετά βοηθητική μέχρι νωρίς το μεσημέρι αρκεί να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, Προσπαθήστε σήμερα να συνδεθείτε με ότι ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και δώστε την ενέργειά σας μόνο προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα που επιθυμείτε παρά με υποχρεώσεις, οπότε επωφεληθείτε τα μέγιστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά οπότε η αίσθηση του καθήκοντος θα αυξάνεται καθώς προχωρά η ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα μέχρι νωρίς το μεσημέρι που υπάρχει η εύνοια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μέχρι νωρίς το μεσημέρι ενδέχεται να είστε σε αναταραχή είτε από εργασίες που εκκρεμούν είτε από πράγματα που προκύπτουν ξαφνικά στο δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.