ΖΩΔΙΑ

22/05: Σήμερα κινηθείτε χαλαρά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Μαΐου 2022

Οι προβλέψεις της ημέρας

Σήμερα ο Ήλιος ταξιδεύει με τον Ερμή ανάδρομο και η Σελήνη με τον Κρόνο. Αυτοί οι δύο πλανητικοί συνδυασμοί κινούνται σε πολύ διαφορετικές κατευθύνσεις και ο μόνος τρόπος να επωφεληθούμε την θετική τους πλευρά είναι να σταθούμε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Στην περίπτωση που θελήσουμε να ξεδιαλύνουμε καταστάσεις είναι σίγουρο πως θα τις κάνουμε χειρότερα, γιαυτό χαλαρά σήμερα το πρόγραμμά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο συνδυασμός Σελήνης/Κρόνου και Ήλιου/Ερμή στον ουράνιο θόλο σήμερα σας επηρεάζει κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα είτε σε μικρές ομάδες ανθρώπων είτε σε μεγαλύτερες. Ανασφάλειες, φόβοι και δικά σας θέματα ενδέχεται να έρθουν μπροστά και να επηρεάσουν την πορεία και εξέλιξη συζητήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε παρορμητικές δράσεις λόγω σκέψεων που έρχονται ξαφνικά. Ενδέχεται ψυχικές φορτίσεις να σας οδηγήσουν να κάνετε δράσεις τις οποίες μία άλλη στιγμή δεν θα κάνατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βγείτε από τα τετριμμένα ή να κάνετε σκέψεις οι οποίες θα σας απομακρύνουν από ζητήματα που τρέχουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κινηθείτε σε σταθερές βάσεις και ανεξάρτητα αν τα γεγονότα τρέχουν εσείς δεν είναι ανάγκη να κάνετε τα πάντα για να τα προλάβετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θεωρητικά μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις, τις φιλίες και τις συνεργασίες σας ωστόσο ακόμη και αυτό θα πρέπει να το κάνετε με ιδιαίτερη προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε αλλά με προσοχή και κάνοντας σταθερά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στην επιλογή που θα κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ότι κάνετε γιατί οι πλανητικές επιρροές είναι φορτισμένες και εσείς θα πρέπει να βρείτε δημιουργικούς τρόπους εκτόνωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσουν πιο έντονα ζητήματα που σχετίζονται με τον άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα για να τηρήσετε το πρόγραμμά σας και να φέρετε εις πέρας ότι έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη μέχρι το βράδυ στο ζώδιο σας μαζί με τον Κρόνο φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία μπορεί να μπλοκάρουν την ροή που θέλετε να έχετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλό θα είναι σήμερα να περιμένετε μέχρι το βράδυ αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι σημαντικό.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.